Jačanje partnerskih odnosa i suradnje dionika socijalnog dijaloga

U sklopu projekta „Sezonski rad u Slavoniji“ sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“ na radionici „Jačanje partnerskih odnosa i suradnje dionika socijalnog dijaloga“ na Prviću sudjelovalo je ukupno 66 sudionika koji su imali priliku dodatno razviti svoja znanja i vještine kroz tematske cjeline: 1) Dionici socijalnog dijaloga, 2) Komunikacija te 3) Partnerstvo i suradnja.

 

Radionica je održana za 4 edukacijske grupe u trajanju od 2 edukacijska dana i to: dana 21. i 22.06. – 1 grupa, 22. i 23.6. – 2 grupa, 23. i 24.6. – 3 grupa te 24. i 25.6. – 4 grupa.

 

Sudionici su sadržaj radionice (razumljivost, zanimljivost, atraktivnost, korisnost), izvedene vježbe (razumljivost, zanimljivost, korisnost) te voditelja radionica (stručnost, jasnoća, razumljivost, stil predavanja, odnos prema sudionicima, otvorenost za diskusiju) ocijenili ocjenom 5,00, primjenjivost sadržaja u praksi ocjenom 4,97, a ukupnu uspješnost radionice ocjenom 4,99 što govori o kvaliteti istih.

 

Vjerujemo da će sudionici naučeno nastaviti koristiti u svojim radnim cjelinama