KAKO OSIGURATI RAD SEZONACA U VIŠE SEZONA?

Dana 04. listopada 2021. godine u Vinkovcima održano je savjetovanje „Kako osigurati rad sezonaca u više sezona?“ u sklopu projekta Sezonski rad u Slavoniji,  sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske, ukupne vrijednosti 981.691,09 kuna, kojega je nositelj Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića, a partneri su Požeško-slavonska županija, Nezavisni hrvatski sindikati, Nezavisni sindikat „Socijalna Pravda“ i Brodsko-posavska Županija.

Nastavi čitati “KAKO OSIGURATI RAD SEZONACA U VIŠE SEZONA?”

KAKO PRONAĆI I MOTIVIRATI RADNIKE ZA SEZONSKI RAD?

Dana 11. lipnja 2021. godine u Osijeku održano je savjetovanje „Kako pronaći i motivirati radnike za sezonski rad?“ u sklopu projekta Sezonski rad u Slavoniji,  sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske, ukupne vrijednosti 981.691,09 kuna, kojega je nositelj Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića, a partneri su Požeško-slavonska županija, Nezavisni hrvatski sindikati, Nezavisni sindikat „Socijalna Pravda“ i Brodsko-posavska Županija.

Nastavi čitati “KAKO PRONAĆI I MOTIVIRATI RADNIKE ZA SEZONSKI RAD?”

NA OTOKU PRVIĆU ODRŽANA RADIONICA „ZAŠTITA NA RADU U PRAKSI“

LIPANJ 30. 2019.

 

U razdoblju od 22. do 29. lipnja 2019. godine na otoku Prviću održane su četiri interaktivne radionice „Zaštita na radu u praksi“ u sklopu projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji se provodi u sklopu Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”.
Nastavi čitati “NA OTOKU PRVIĆU ODRŽANA RADIONICA „ZAŠTITA NA RADU U PRAKSI“”

ODRŽAN OKRUGLI STOL „ZAŠTITA NA RADU – PRILIKA I IZAZOV“

SVIBANJ 29. 2019.
U petak 24. svibnja 2019. godine u Osijeku je održan Okrugli stol „Zaštita na radu – prilika i izazov“ u sklopu projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji se provodi kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”.
Nastavi čitati “ODRŽAN OKRUGLI STOL „ZAŠTITA NA RADU – PRILIKA I IZAZOV“”

U VINKOVCIMA ODRŽANA EDUKACIJA „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITU NA RADU“

U sklopu projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji se provodi kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po Pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III” u četvrtak 4. travnja i petak 5. travnja 2019. godine u Vinkovcima je održana zadnja od četiri predviđene edukacije na temu „Osnažimo znanja i vještine povjerenika radnika za zaštitu na radu“ .
Nastavi čitati “U VINKOVCIMA ODRŽANA EDUKACIJA „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITU NA RADU“”

U OSIJEKU ODRŽANA EDUKACIJA „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“

Ožujak 18. 2019.
U četvrtak 14. ožujka i petak 15. ožujka 2019. godine u Osijeku je održana edukacija ”Osnažimo znanja i vještine povjerenika radnika zaštite na radu” treća od četiri ovakve edukacije u sklopu aktivnosti projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji se provodi kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”. Nositelj projekta je Nezavisni sindikat radnika u proizvodnji hrane i pića, a partneri na projektu su Brodsko-posavska županija, Hrvatska udruga poslodavaca, Nezavisni hrvatski sindikati, Nezavisni sindikat »Socijalna pravda« i Požeško-slavonska županija. Ukupna vrijednost Projekta je 962.917,20. kuna, a financira se sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu.
Nastavi čitati “U OSIJEKU ODRŽANA EDUKACIJA „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“”

Rezultati istraživanje kvalitete socijalnog dijaloga u provedbi zaštite zdravlja i sigurnosti na radu

Veseli nas što vam možemo predstaviti publikaciju „Kvaliteta socijalnog dijaloga u provedbi zaštite zdravlja i sigurnosti na radu“ nastalu u sklopu projekta „Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100 %-tnom iznosu.

Posebno zahvaljujemo istraživačkom timu i svim sudionicima, koji su odvojili vrijeme za popunjavanje ankete, na angažmanu kojim su omogućili nastanak ove publikacije.
Nastavi čitati “Rezultati istraživanje kvalitete socijalnog dijaloga u provedbi zaštite zdravlja i sigurnosti na radu”

U SLAVONSKOM BRODU ODRŽANA EDUKACIJA: „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“ U SKLOPU PROJEKTA ”ZAŠTITA NA RADU – PRILIKA I IZAZOV U SOCIJALNOM DIJALOGU”

U četvrtak 21. veljače i petak 22. veljače 2019. godine u Slavonskom Brodu je održana edukacija radionica „Osnažimo znanja i vještine povjerenika radnika zaštite na radu“, druga od četiri edukacije u sklopu projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu“ koji se provodi kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po Pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”.
Nastavi čitati “U SLAVONSKOM BRODU ODRŽANA EDUKACIJA: „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“ U SKLOPU PROJEKTA ”ZAŠTITA NA RADU – PRILIKA I IZAZOV U SOCIJALNOM DIJALOGU””

U KUTJEVU ODRŽANA EDUKACIJA: „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“

U četvrtak 31. siječnja i petak 1. veljače 2019. godine u Kutjevu je održana edukacija „Osnažimo znanja i vještine povjerenika radnika zaštite na radu“, prva od četiri ovakve edukacije u sklopu projekta “Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnog dijaloga” koja se provodi kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”.
Nastavi čitati “U KUTJEVU ODRŽANA EDUKACIJA: „OSNAŽIMO ZNANJA I VJEŠTINE POVJERENIKA RADNIKA ZA ZAŠTITE NA RADU“”

U Kutjevu održana radionica ”Zaštita na radu kroz kolektivno pregovaranje”

U petak 7. prosinca 2018. godine u Kutjevu je održana zadnja edukacija ”Zaštita na radu kroz kolektivno pregovaranje”, koja se provodi u okviru EU projekta ”Zaštita na radu – prilika i izazov u socijalnom dijalogu” kao dio Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” po pozivu ”Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”.

Na edukaciji su na interaktivan način obrađene cjeline: ”Zaštita na radu”, ”Radno vrijeme, odmori i dopusti kao instituti zaštite na radu”, ”Socijalni dijalog i kolektivno pregovaranje” i ”Autonomni okvirni sporazumi socijalnih partnera na razini EU”, a na kraju je održana i rasprava kroz razmjenu iskustava iznošenjem primjera iz prakse polaznica i polaznika.
Nastavi čitati “U Kutjevu održana radionica ”Zaštita na radu kroz kolektivno pregovaranje””